Badjas met naam baby | Een leuke verrassing!

Badjas met naam baby | Een leuke verrassing!

badjas met naam baby

Badjas met naam baby

Je bent op zoek naar een kraamcadeautje. Best iets bijzonders, het is immers het eerste cadeautje wat je iemand geeft. Je kan dan natuurlijk ook niet aan komen met een standaard knuffeltje, waarvan je het bonnetje mee moet nemen omdat de kans groot is dat hij/zij het ook al van iemand anders gekregen heeft. Nee, uitpakken, dat doe je met Uniekado. Bij Uniekado kan jij namelijk zelf bepalen hoe je cadeautje er precies uitziet.

Deze badjasjes zijn voor kinderen van 1-2 jaar en er is keuze uit veel verschillende kleurtjes. Zo kan je er echt helemaal je eigen ontwerp van maken. Zeker weten dus dat je het bonnetje niet mee hoeft te nemen!

Badjas met naam baby bestellen en/of met een leuke afbeelding? Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande button! Ben jij op zoek naar een leuk badjasje met naam voor een kind dat wat ouder is? Lees dan verder, want ook daar hebben we natuurlijk leuke mogelijkheden voor.

Aanbod bekijken

Cadeautje voor volwassenen?

Hebben we ook. Wat dacht je van een lekkere trui of mooi saunalaken?

Badjas met naam baby | Een leuke verrassing!

Wat is verder nog leuk om te geven?

Genoeg! Op onze website vind je cadeaus voor kinderen van jonge tot oudere leeftijd. Van kraamcadeau tot boodschappentas, bij Uniekado vind je voor ieder kind een leuk presentje! Nieuwsgierig naar ons aanbod? Klik dan op onderstaande button.

Lees verder