Geboorteknuffel met naam en datum | Bestel hem hier!

Geboorteknuffel met naam en datum | Bestel hem hier!

geboorteknuffel met naam en datum

Geboorteknuffel met naam en datum, dat is leuk!

Het blijft leuk, het eerste cadeautje uitkiezen voor een pasgeboren kindje. Wat nog leuker is, dat is wanneer je het cadeautje zelf kan ontwerpen. Bij UnieKado kan dat. Bestel eenvoudig via de webshop een geboorteknuffel met naam en datum. Je kiest er eentje uit naar wens en kan daarop de naam en datum van het geboren kindje plaatsen. Zo weet je zeker dat er niet nog iemand aan komt lopen met het zelfde cadeau als jij. Altijd zonde wanneer je een cadeautje moet ruilen omdat het al gegeven is.

Bij UnieKado kan je naast knuffels nog veel meer leuke presentjes bestellen en personaliseren. Voor de meest unieke cadeautjes ga je dus naar UnieKado. En niet te vergeten, zodra je iets moois besteld hebt, pakken wij het feestelijk voor je in. Zo ben je in één klap klaar en is het een feestje om jouw cadeautje te overhandigen. Zo heb jij je eerste punten snel gescoord! Bekijk onze geboorteknuffels door op de button hieronder te klikken en ga direct aan de slag met jouw mooie persoonlijke cadeautje! Veel plezier met het maken en vooral met het geven!

Geboorteknuffels bekijken

Een ouder kindje of volwassene?

Ook daar hebben we hele leuke cadeautjes voor die je ook kunt personaliseren. Nieuwsgierig? Kijk dan gauw verder!

Geboorteknuffel met naam en datum | Bestel hem hier!

Gaaf sweatshirt kopen?

Doe je ook bij UnieKado! Zowel voor dames en heren.

Lees verder
Geboorteknuffel met naam en datum | Bestel hem hier!

Hoe leuk is deze pinguïn geboorteknuffel met naam en datum?

Zoek je een leuke geboorteknuffel met naam en datum, dan is deze knuffel wel errug schattig! Deze pinguïn is ontzettend zacht, waardoor het heerlijk is voor een kleine baby om hier lekker mee te knuffelen. Op de buik van deze vrolijke vriend kan je de naam en geboortedatum laten borduren. Zo wordt het wel een heel bijzonder cadeautje! Bestel je een knuffel bij ons, dan zorgen wij ervoor dat wij hem feestelijk inpakken. Zo is jouw eerste cadeautje direct een cadeau om nooit te vergeten. Ben je nieuwsgierig naar deze knuffel? Bekijk hem dan door op de button te klikken.

Pinguïn bekijken