geboortepakjes met naam

Geboortepakjes met naam | Geef eens een persoonlijk cadeautje

geboortepakjes met naam

Een leuk kraamcadeautje?

Wat dacht je van één van onze geboortepakjes met naam? Hoe leuk is dat! Een cadeautje wat speciaal gemaakt is voor de kleine. Bij UnieKado weten wij alles van gepersonaliseerde kraamcadeautjes. In onze webshop vind je de leukste rompertjes waar je een plaatje of foto op kunt zetten en een naam en/of geboortedatum. Op die manier weet jij zeker dat je niet hetzelfde cadeautje geeft als iemand anders.

In onze webshop vind je zowel rompertjes voor meisjes als voor jongetjes. Liever iets anders dan een rompertje? Kijk dan eens tussen onze badjasjes, of misschien is een kraampakket wel wat. Deze bestaat uit een slab en een knuffelpopje en kan je in verschillende kleuren bestellen.

Gratis inpakservice

Een cadeautje moet natuurlijk feestelijk ingepakt worden, zodat het geven van het cadeau een feestje op zich is! Bestel je een cadeautje bij UnieKado, dan zorgen wij ervoor dat het cadeautje leuk wordt ingepakt. Ook is het mogelijk om een felicitatiekaartje toe te voegen aan de bestelling. Zo ben jij na je bestelling al helemaal klaar! Makkelijk, maar net zo leuk!

Naar de webshop

Verzending

De verzendkosten via PostNL bedragen € 7,00 en het pakket wordt binnen 24 uur bezorgd in Nederland

De verzendkosten via DPD bedragen € 5,50 en het pakket wordt binnen 24 uur bezorgd in Nederland

Voor brievenbuspost bedragen de verzendkosten € 3,50.