Knuffel met naam geborduurd | Ontwerp hem zelf!

Knuffel met naam geborduurd | Ontwerp hem zelf!

knuffel met naam geborduurd

Knuffel met naam geborduurd geven als cadeau? Dat doe je bij Uniekado.

Uniekado.com is een website waar je helemaal goed zit als jij op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje. Bij ons kan je namelijk kiezen uit de leukste cadeautjes en die kan je zelfs nog ietsje leuker maken. Je kunt ze namelijk zelf personaliseren. Wat dacht je van een knuffel met naam geborduurd? Je kunt kiezen uit een groot aanbod aan dieren, van happy horse tot stoere dino! Welke kies jij?

Aanbod bekijken

Andere producten bekijken?

Een cadeau voor een volwassene? Hebben wij ook!

Welke beesten zijn er allemaal?

Je kan kiezen uit een konijn, aap, beer, dino, giraffe, hond, koe, olifant, pinguïn, schaap, uil, muis en zelfs een unicorn! Staat het dier wat jij zoekt er niet tussen óf heb jij al een cadeautje die jij graag wilt laten borduren? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we wat mogelijk is!

Wil jij iets laten borduren of bedrukken wat niet is voor een kleintje, maar juist voor een volwassene? Ook dan kan je gerust bij Uniekado.com aankloppen. Wij bieden namelijk meerdere diensten aan. Ook bedrijven en verenigingen kunnen bij ons terecht voor het bedrukken of borduren van bekleding of relatiegeschenken.