handdoeken met naam

Handdoeken met naam? Die bestel je bij UnieKado!

Je kent het wel!

Er zit weer een verjaardag aan te komen... Je wilt wel vragen wat iemand voor zijn verjaardag wil, maar aan de andere kant is het natuurlijk ook leuk om iemand te verrassen. Voor wie niet kan kiezen tussen praktisch of leuk, kan gerust verder lezen. Bij UnieKado hebben we daar wel iets voor namelijk! Wat dacht je van handdoeken met naam? Je kan ze in diverse kleuren bestellen en de naam van de jarige erop laten borduren. Je weet in ieder geval zeker dat niemand anders met hetzelfde cadeau aan gaat komen. Daarnaast zijn handdoeken naam voor iedereen leuk. Zo kan je er eentje bestellen voor een pasgeboren baby, maar kan je er ook eentje voor je opa bestellen. Ze zullen er allebei even blij mee zijn! Je kunt natuurlijk ook. kiezen voor een tekst, bijvoorbeeld wanneer iemand een uitspraak heeft die de persoon typeert. Hoe dan ook, met dit cadeau ga jij scoren! Lees gauw verder en bestel vandaag nog jouw handdoek met naam. Wij pakken hem leuk voor je in!

Handdoeken met naam

Handdoeken met naam? Je ontwerpt ze op Uniekado.com!

Van handdoek met naam tot xxl strandlakens of saunadoeken met bedrukking of borduursel, je vindt ze bij Uniekado.com. Bij Uniekado.com is het mogelijk om handdoeken volledig naar wens te laten borduren of bedrukken! Dat is nog eens leuk.

Een handdoek met naam is een origineel en persoonlijk cadeau voor iedere gelegenheid, van verjaardag tot geboorte en van relatiegeschenk tot huwelijk. Wij pakken daarnaast alle cadeaus gratis in. Een handdoek met naam bestellen? Bij Uniekado.com ben je helemaal aan het juiste adres.

Wil je een handdoek met een naam of gepersonaliseerde tekst bestellen? Klik dan op deze button!

Ontwerp uw handdoek met naam
handdoeken met naam

Handdoek met naam laten borduren? Dit zijn de mogelijkheden!

Heb je besloten dat je een handdoek met naam cadeau wilt gaan geven? Of wil je graag zelf een handdoek met naam laten bedrukken? Dan is het tijd om te starten met het ontwerpen. Dit doe je heel eenvoudig via onze ontwerptool waarmee je de handdoek naar jouw wensen kunt samenstellen. In onze ontwerptool kies je de gewenste kleur voor de handdoek, vul je de tekst in die op de handdoek moet komen en kies je een kleur voor het stiksel. Is alles naar wens? Dan bestel je de handdoek eenvoudig online!

Ga naar de ontwerptool voor jouw gepersonaliseerde handdoek

Onze andere producten bekijken?

Er is een heleboel keuze, wij bieden de allerleukste cadeautjes aan!

Bedrijven en verenigingen

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor een bedrijf of vereniging? Ook hiervoor kunnen wij van alles verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van bedrijfskleding of andere artikelen met een logo van het bedrijf of de vereniging. Dit alles doen wij met professionele apparatuur, zodat je verzekerd bent van een kwalitatieve afwerking. Of het nou gaat om (kraam)cadeau of naar medewerkers of klanten of badtextiel of kleding voor je onderneming, wij sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Handdoeken met naam? Die bestel je bij UnieKado!

Over Uniekado.com

Uniekado is dé webshop waar je de leukste cadeautjes kunt bestellen! Je kan standaard presentjes bestellen maar je kan ze ook zelf ontwerpen. Ja, je raadt het al. Vandaar de naam: Uniekado! Naast cadeautjes kan je bij Uniekado nog meer bestellen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook bedrijfskleding met bedrukking, mondkapjes en diverse accessoires. Het is ook mogelijk om bij ons eigen kleding te laten bedrukken of borduren. Neem daarvoor contact met ons op!